Restaurant

A La Carte

New City is een gezellig en traditioneel Chinees restaurant waar je kunt genieten van de heerlijke smaken van de Chinese keuken. Het restaurant heeft een sfeervolle inrichting en biedt een uitgebreide menukaart met authentieke gerechten die bereid worden met verse ingrediënten en traditionele recepten.

9

Groepen & reünie

Bij New City heten wij je van harte welkom voor een gezellige avond uit met vrienden, familie of collega’s. Onze gastvrije medewerkers zorgen voor een warm welkom en staan klaar om je te voorzien van heerlijk eten en een gezellige sfeer.

Wij bieden verschillende opties voor groepsarrangementen en catering, zodat wij samen met jou een onvergetelijke avond kunnen samenstellen die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Tie Pan gerechten

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke  Chinese keuken en de Indische keuken o.a. Tie pan gerechten. Onze Tie pan gerechten zijn specialiteiten van onze chef koks. Op elke Tie pan gerecht wordt de gerecht met de  saus als Ti pan geserveerd. Door de hitte van de Ti pan wordt de saus als het ware versmolten in de ingrediënten, wat een spectaculaire stoomeffect oplevert. Dit maakt de Ti pan gerechten zo kenmerkend en lekker!